Járványügy

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Megjelent a Kormány 77/2022. (III. 4.) Korm. rendelete, a koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről.

Továbbiakban nem kötelező a maszk használata az iskolában. Aki azonban továbbra is viselni szeretné, megteheti.

Az iskolai élet zavartalansága miatt kérjük a szülők ezentúl is csak a portáig kísérjék gyermeküket. Ügyintézés céljából, a pedagógusokkal történt egyeztetés után, természetesen be lehet jönni az épületbe.

A fertőtlenítésre továbbra is fokozott figyelmet fordítunk.

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Iskolavezetés          

 

EMMI határozat

Kérjük a szülőket, hogy továbbra is a portáig kísérjék gyereküket reggelente, illetve kint a porta előtt várják őket délutánonként.

2021. 11. 24.

 

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Tájékoztatásul küldjük az új EMMI határozatot:

 

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Hétfőtől indul iskolánkban a jelenléti oktatás az alsósoknak. Aki nem engedi gyermekét iskolába, igazolhatja hiányzását 250 óráig. Nem kell orvosi igazolás, de kérvényt kell benyújtani a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre az igazgatónak címezve.

Ebben a két hétben nincs digitális és hibrid oktatás az alsó tagozatosoknak, csak jelenléti oktatás van. A házi feladatról, az órán feldolgozott tananyagról a KRÉTA-n keresztül értesülhet az otthon maradó szülő, illetve gyermek.

Az étkezést péntektől már biztosítja a Hungast az igénylőknek.

Annak érdekében, hogy a nevelés-oktatás zavartalanul és biztonságosan folytatódhasson, kérjük, ezután is tartsák be az egészségvédelmi előírásokat. Így továbbra is szükség van a kötelező testhőmérséklet-mérésre, fertőtlenítésre, maszkviselésre.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Pécs, 2021. április 21.

                                                                                 Iskolavezetés

 

1. oldal / 4